Heftehjelp til satsing på matkunst i kulturskolen

img_446.jpg
NYTTIGE TIPS: Veiledningshefte om matkunst som kulturskolefag, produsert av Norsk kulturskoleråd.
28.06.2012 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Heftehjelp til satsing på matkunst i kulturskolen

OSLO: Som et ledd i prosjektet Kul Mat har Norsk kulturskoleråd nå produsert et kortfattet, men trolig nyttig veiledningshefte som en håper skal være nyttig for dem som setter matkunst på kulturskoletimeplanen.

 

Veiledningsheftet finner du her

 

Dette prosjektet - som driftes av Norsk kulturskoleråd - tar for seg området matkultur og kokkekunst. Fagområdet forener - som i kunstfagene - blant annet håndverksmessig skolering og utvikling av estetisk kompetanse, lokal identitet og kultur i samspill med det globale.

 

Det synliggjør også kulturskolens rolle både som skole og kulturinstitusjon i sitt lokalmiljø.

 

Mye mer om prosjektet finner du her fra 1. august 2012

 

 

Les flere nyheter!