Kurs- og seminarmeny for skoleåret 2008-2009

img_245.jpg
NYE KURS: Nye kurstilbud innen musikkteknologi fins også på Norsk kulturskoleråds kursmeny i høst.
08.08.2008 Egil Hofsli (tekst) Bård Hestnes (foto)
Del på:

Kurs- og seminarmeny for skoleåret 2008-2009

TRONDHEIM: Mange spennende nyheter i kombinasjon med populære, tradisjonsrike tilbud.

 

Sånn er kurs- og seminartilbudet Norsk kulturskoleråd presenterer for skoleåret 2008-2009.

Nå foreligger kurs- og seminarbrosjyren for skoleåret 2008-2009, du finner denher. Den byr på kjente og populære innslag som Kor Arti'-kurs, musikkteknologikurs og Kulturskoledagene. Men splitter nye tilbud fins også samt noen kurs i ny drakt eller med en ny vri.

 

Toner og trinn for småtroll

 

En av nyhetene heter "Toner og trinn for småtroll". Dette er en kursdag tilrettelagt for de som arbeider med de aller yngste. Til dette kurset plukker arrangøren ut sanger, danser, øvelser og leker fra sitt rikholdige repertoar. Det blir slike kurs i Kristiansand, Oslo og Harstad våren 2009.

 

Ut på golvet med ny vri

 

"Ut på golvet" blir det også dette skoleåret, men med en ny vri. Norsk kulturskoleråd tilbyr to ulike spesialkurs denne gangen: "Ut på golvet - koreografi" og "Ut på golvet - hip hop". Begge kurs skal ledes av innleide ressurspersoner. Det blir slike kurs i Bergen, Stavanger, Oslo og Tromsø.

 

Kor Arti' med reptilbud

 

I tillegg til ordinære Kor Arti'-kurs knyttet til årets nye produksjon (Kor Arti' Volum 12 - cd m/ hefte) blir det dette skoleåret arrangert Kor Arti' REP!-kurs. Dette blir repetisjonskurs av Kor Arti'-sanger fra de seks første produksjonene. Beregnet både for dem som ønsker en oppfriskning og dem som har gått glipp av et eller flere av disse tidligere kursene. Det blir slike kurs i Sandefjord, Molde og Oslo våren 2009.

 

De ordinære Kor Arti'-kursene arrangeres denne høsten i november.

 

Opplevelsesdag

 

Nytt tilbud dette skoleåret er kurstilbudet Opplevelsesdag, som er en arvtaker etter opplevelsesseminarene som har blitt arrangert tidligere. Her kan en hente inspirasjon og motivasjon gjennom et innholdsrik kursdag som består av både fellesaktiviteter og valgfrie aktiviteter innen de ulike estetiske fagene.