Tid for å registrere drømmestipendkandidater

img_528.JPG
DRØMMESTIPEND 2012: Magedanser Guro Elde Paulsen fikk drømmestipend i 2012. Hvilke 100 unge kulturutøvere får i år?
27.01.2013 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Tid for å registrere drømmestipendkandidater

TRONDHEIM: Tida er inne: Nå er mulig å registrere drømmestipendkandidater for 2013. Det skjer på nettstedet drommestipendet.no.

 

Men viktig, viktig: Det er kulturskolerektorer/-ledere i alle norske kommuner som nominerer - og registrerer. Ønsker du å bli nominert, eller kjenner du til en god drømmestipendkandidat, så er det altså kulturskolens leder som skal tipses/kontaktes. Kontaktinformasjon fins i Kulturskoleguiden her. Fristene for å melde kandidater varierer fra kommune til kommune.

 

Fredag 1. mars 2013 er for øvrig siste frist for å registrere nominerte kandidater til Drømmestipendet 2013.

 

Viktig inspirasjon og verdifull synliggjøring

 

Drømmestipendet består av 100 stipendier à 10 000 kroner - til sammen én million kroner. Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker de to samarbeidspartnerne å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.Stipendutdelernes håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

 

– Det vil også i år være mulig å nominere inntil seks kandidater til Drømmestipendet innen ulike uttrykk. Men først og fremst er det viktig at alle benytter muligheten drømmestipendnominasjoner gir til å sette fokus på minst én god representant for barn og unges kulturaktiviteter i egen kommune, sier prosjektleder Åste Selnæs Domaas.

 

Også i 2013 vil det være mulig å gi de drømmestipendnominerte oppmerksomhet - uavhengig av nasjonalt stipend - gjennom egne regionale arrangement.

 

Mye mer om Drømmestipendet på drommestipendet.no

 

 

Les flere nyheter!