Nordeas innovasjonsstipend 2021 til Vesterålen

Nordeas innovasjonspris 2021 utdeling.JPG
NORDEAS INNOVASJONSSTIPEND 2021 TIL VESTERÅLEN: Fra venstre: Snorre Storset (administrerende direktør, Nordea Norge), Marianne Hansen (koordinator for Kulturskolesamarbeidet i Vesterålen) og Hugo Jacobsen (ordfører, Lødingen),
17.08.2021 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Nordeas innovasjonsstipend 2021 til Vesterålen

ARENDAL: Kulturskolesamarbeidet i Vesterålen er tildelt Nordeas innovasjonsstipend 2021. Stipendet er på 100 000 kroner, og seks samarbeidende kulturskoler i Nordland skal bruke stipendet til å utvikle og gjennomføre prosjektet Smakebytes.

 

Prosjektet vil ta i bruk eksisterende teknologisk infrastruktur og knytte den sammen med lokale læreres pedagogiske kompetanse for å gi barn og unge et unikt tilbud innenfor akkurat det de er interessert i.

 

– Vi er utrolig glade for å få Nordeas Innovasjonsstipend, som gir oss muligheten til å gjennomføre prosjektet Smakebytes. Planen vår er ambisiøs, men gjennomførbar, og den lar oss prøve en helt ny arbeidsmåte. Smakebytes gir oss muligheten til å dele den kreativiteten, gjennomføringsevnen og tilpasningsdyktigheten som finnes i kulturskolene, og som kjennetegner det gode samarbeidet vi har i de seks kommunene som utgjør Kulturskolesamarbeidet i Vesterålen. Tiden er moden for et innovativt prosjekt som kombinerer kulturskolenes unike kompetanse med de mulighetene som ny teknologi gir oss, sier Marianne Hansen, prosjektleder for Kulturskolesamarbeidet i Vesterålen. De seks kulturskolene som inngår i samarbeidet er hjemmehørende i kommunene Andøy, Bø, Hadsel, Lødingen, Sortland og Øksnes.

 

Les fyldig nyhetssak om stipendutdelinga på kulturskolebanken.no

Les flere nyheter!