Nye sjefer i Norsk kulturskoleråd

img_80.jpg
NYANSATT: Organisasjonssjef Merete Wilhelmsen og fagsjef Stein Erik Hansen.
09.08.2011 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Nye sjefer i Norsk kulturskoleråd

TRONDHEIM: Merete Wilhelmsen og Stein Erik Hansen er ansatt som henholdsvis organisasjonssjef og fagsjef i Norsk kulturskoleråd.

 

De to tiltrer nyopprettete lederstillinger, og skal inngå i Norsk kulturskoleråds ledergruppe sammen med direktør Inger Anne Westby. Wilhelmsen tiltrådte som organisasjonssjef 1. august, mens Hansen er på plass for fullt som fagsjef 1. november 2011.

 

Lang fartstid i Norsk kulturskoleråd

 

Merete Wilhelmsen (50) fra Skaun er ingen nykommer i Norsk kulturskoleråds rekker. Hun har siden 2005 arbeidet i organisasjonens sentralledd, først som saksbehandler (fram til 2007) og deretter som rådgiver. Og i perioden 1996 til 2005 var hun kulturskolekonsulent i Norsk kulturskoleråd Sør-Trøndelag.

 

Wilhelmsen har også blant annet arbeidet som musikkpedagog og rektor ved flere kommunale kulturskoler. Hun er utdannet cand.philol. ved NTNU, med hovedfag i musikkvitenskap.

 

Nytt fjes i Norsk kulturskoleråd

 

Stein Erik Hansen (37) fra Tromsø er nykommer i Norsk kulturskoleråd. Han arbeider i dag som prosjektleder/rådgiver ved Avdeling kunst- og kulturformidling innen kulturetaten i Troms fylkeskommune. Han er utdannet kunstner med mastergrad innen video og skulptur fra Kunstakademiet i Trondheim samt at han har praktisk-pedagogisk utdannelse ved NTNU, innen formgivningsfag.

Av annen arbeidserfaring kan nevnes at Hansen har vært animasjonslærer ved Tromsø kulturskole og daglig leder/prosjektleder ved Troms fylkeskultursenter.

Det var totalt 17 søkere til stillingen som organisasjonssjef og 11 søkere til fagsjefstillingen.

Les flere nyheter!