Kurs i sangledelse og kordireksjon

img_522.jpg
KURSHOLDER: Ulrika Bergrot Plur. (Foto: Musikk i Skolen)
17.12.2012 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Kurs i sangledelse og kordireksjon

OSLO: Ett kurs i Chorissimo er allerede avholdt. Passet ikke datoen? Her har du en ny mulighet til å delta i satsningen fra Musikk i Skolen og Norsk kulturskoleråd region øst.

 

Kurset i sangledelse og kordireksjon arrangeres i Oslo, på Bakkeløkka ungdomsskole, 24. januar 2013 med mulighet for påbygning 8. - 9. februar.

 

Mer informasjon og påmelding her

 

Musikk i Skolen og Norsk kulturskoleråd region øst tilbyr et kurs i sangledelse som skal være er skreddersydd til skolebruk, både på barnetrinnet og ungdomstrinnet. Kurset skal egne seg også for kulturskolelærere som leder kor eller sanggrupper. Her lærer du å gjøre sangstundene med elevene mer inspirerende og å bli en tydeligere leder. Kurset er støttet av Sangløftet.

 

Pris: Kurset varer 6 timer og koster 1650 kr/ 1250 kr (medlemmer) inklusive dvd og notehefte til Chorissimo samt en enkel lunsj.

 

Med bakgrunn i dette kurset vil det være mulig å delta på Chorissimos helgekurs del to for 300 kr.

 

Kursholdere er Ulrika Bergroth-Plur og Kristin Fonnes.

 

Bergroth-Plur er utdannet musikklærer, pianopedagog og diplomdirigent. Hun har ledet en rekke kor og holdt direksjonskurs i Norge og Finland i flere år.

 

Fonnes er utdannet musikkpedagog. Hun har arbeidet som musikklærer på ungdomstrinnet og videregående, og har de siste ti årene ledet kor med ungdom og voksne.

 

Mer informasjon og påmelding her

 

Les flere nyheter!