Viktige nominasjonsdatoer for Drømmestipendet 2013

img_523.jpg
img_523.jpg
19.12.2012 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Viktige nominasjonsdatoer for Drømmestipendet 2013

TRONDHEIM: Fredag 25. januar og fredag 1. mars. Viktige datoer for nomineringen av kandidater til Drømmestipendet 2013 er nå klare.

 

Fredag 25. januar åpner registreringen av drømmestipendkandidater for 2013. Det skjer på nettstedet drommestipendet.no.

 

Fredag 1. mars 2013 er siste frist for å nominere kandidater til Drømmestipendet 2013.

 

Det er kulturskolerektorer/-ledere i alle norske kommuner som nominerer. Ønsker du å bli nominert, eller kjenner du til en god drømmestipendkandidat, så er det altså kulturskolens leder som skal tipses/kontaktes. Kontaktinformasjon fins i Kulturskoleguiden her.

 

Drømmestipendet består av 100 stipendier à 10 000 kroner - til sammen én million kroner. Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker de to samarbeidspartnerne å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.Stipendutdelernes håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

 

– Det vil også neste år være mulig å nominere inntil seks kandidater til Drømmestipendet innen ulike uttrykk. Men først og fremst er det viktig at alle benytter muligheten drømmestipendnominasjoner gir til å sette fokus på minst én god representant for barn og unges kulturaktiviteter i egen kommune, sier prosjektleder Åste Selnæs Domaas.

 

Også i 2013 vil det være mulig å gi de drømmestipendnominerte oppmerksomhet - uavhengig av nasjonalt stipend - gjennom egne regionale arrangement.

Les flere nyheter!