Veiledning for lokalt rammeplanarbeid

img_882.png
NYTTIG VERKTØY: Veiledning for rammeplanarbeid i kulturskolen er laget, og kan lese og lastes ned her på kulturskoleradet.no.
01.07.2015 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Veiledning for lokalt rammeplanarbeid

TRONDHEIM: Å ta i bruk en ny rammeplan kan være krevende. Da kan det være god hjelp i godt verktøy. Norsk kulturskoleråd har laget et veiledningshefte om lokalt rammeplanarbeid, og håper det skal gjøre det enklere å implementere den nye rammeplanen for kulturskolen i landets kommuner.

 

Her kan du lese og laste ned "Veiledning for lokalt rammeplanarbeid"

Merk: Denne pdf-en inneholder bokmerker som gjør det lett å manøvrere i dokumentet. Dessverre klarer ikke alle nettlesere å åpne pdf-er slik at denne funksjonen er tilgjengelig. Internet Explorer gjør det. Likeså fungerer bokmerkene om du først laster ned pdf-en og deretter åpner dokumentet i f.eks. Adobe Reader. 

 

"Veiledning i lokalt rammeplanarbeid" foreligger nå både trykt og som digitalt dokument. Det trykte heftet er distribuert til samtlige medlemskommuner i Norsk kulturskoleråd.

 

Gunnar Skaar, tidligere utdanningsdirektør ved Fylkesmannen i Agder og mangeårig styremedlem i Norsk kulturskoleråd, har vært den mest sentrale hva gjelder å forfatte veiledningen. Fagsjef Åste Selnæs Domaas og assisterende direktør Merete Wilhelmsen i Norsk kulturskoleråd har også vært sterkt involverte i planlegginga og utarbeidelsen av veiledningen.

 

Mer om den nye rammeplanen for kulturskolen