Prinsesse Desembertoner

img_930.jpg
KONFERANSIER: Prinsesse Märtha Louise skal være konferansier under Nordeas årlige julekonsert 17. desember.
16.11.2015 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Prinsesse Desembertoner

OSLO: Når prinsesse Märtha Louise for andre gang skal være konferansier under Nordeas årlige julekonsert "Desembertoner", blir det et stemningsfullt artistmøte i Oslo domkirke. Inklusive to unge artister med solid kulturskolebakgrunn.

 

18. desember åpnes dørene til Oslo domkirke for Norges befolkning. På to gratiskonserter kan publikum glede seg over Vamp, Lars Vaular, Anne Grete Preus, Trefoldighet jentekor, sirkustalentet Erika Varmdal Hågensen (16), multimusikeren Daniela Reyes Holmsen (16) og domorganist Kåre Nordstoga.

 

Det er Erika og Daniela som "representerer" landets kulturskoler i dette finfine selskapet.

 

Mer informasjon om "Desembertoner" her - også om Erika og Daniela

 

– Det er med stolthet at vi inviterer til julekonserter med konferansier og artister av ypperste klasse, sier Gunn Wærsted, administrerende direktør i Nordea Norge.

 

"Desembertoner" har blitt en populær førjulstradisjon for den norske befolkningen. Konserten er et samarbeid mellom Nordea, Oslo domkirke og produksjonsselskapet Scenekvelder.

 

- Gjennom "Desembertoner" får vi i Nordea anledning til å gi noe tilbake til samfunnet ved at konsertene er gratis for publikum. Samtidig samler vi inn penger til et veldedig formål, i år Amnesty International. Vi er også svært glade for at vi hvert år får mulighet til å løfte frem unge talenter gjennom vårt samarbeid med Norsk kulturskoleråd, sier Wærsted.

 

De to konsertene går av stabelen i Oslo domkirke fredag 18. desember kl. 17.00 og kl. 20.00. Det er ingen billetter eller forhåndsreservasjon av plasser på konsertene. Konserten vil også sendes på TV 2 i løpet av jula.

 

 

Les flere nyheter!