Nytt europeisk treffsted for musikk- og kulturskoler

img_141.png
img_141.png
31.05.2010 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Nytt europeisk treffsted for musikk- og kulturskoler

UTRECHT: Nå blir det enklere for norske kulturskoler og kulturskolelærere å finne samarbeidspartnere i andre europeiske land. Det nye treffstedet på internett; www.emu4you.eu, gir mange spennende muligheter.

 

På www.emu4you.eu kan du kanskje finne en utenlandsk kulturskole som ønsker et utvekslingsprosjekt med en norsk kulturskole. Du kan vise fram et vellykka prosjekt din skole har gjennomført - og du kan ta en nærmere titt på andres prosjekt og måter å arbeide på. Du kan muligens finne akkurat det kurstilbudet du har ønsket deg innen ditt fagfelt, og du kan finne tips, råd og annen nyttig informasjon om mye som har med kulturskolevirksomhet å gjøre.

 

Det er Europeisk Musikkskoleunion (EMU) som står bak det nye treffstedet på internett. Tjenesten er helt gratis å benytte, og dette er en tjeneste som blir akkurat så bra som bidragsyterne/brukerne gjør den til. Verktøyet er etablert, og nå er det opp til kulturskolelærere Europa rundt og fylle nettstedet med et innhold som blir interessant og nyttig for mange.

 

Les flere nyheter!