Kor Arti' volum 18: Ny cd, nytt hefte og nye kurs i november

img_761.png
img_761.png
27.08.2014 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Kor Arti' volum 18: Ny cd, nytt hefte og nye kurs i november

TRONDHEIM: Det blir Kor Arti'-kurs i tolv byer denne høsten. Cd og hefte er under produksjon til Kor Arti' volum 18.

 

Norsk kulturskoleråd tilbyr igjen sitt populære kurskonsept til lærere og ledere i både kultur- og grunnskoler samt andre som ser nytten i å få nye impulser og ny kompetanse innen sangfeltet.

 

I høst er det Kor Arti' volum 18 som er på gang. Nytt kursmateriell i form av cd og hefte skal produseres. I alt er det planlagt 14 kurs i tolv byer landet rundt, og allerede nå kan du melde deg på det kurset som passer deg best.

 

I høst presenteres Kor Arti’ volum 18 i følgende byer, i tidsrommet 4. - 27. november:

Mosjøen, Bodø, Tromsø, Skien, Oslo, Hamar, Førde, Bergen, Kristiansand, Molde, Trondheim, Stavanger.

 

Mer informasjon om Kor Arti'-kursene 2014

 

Påmelding kan gjøres her

 

På kulturskoleradet.no kan du også bestille tidligere utgitt undervisningsmateriell i Kor Arti'-serien. Det gjør du her.

 

Livlig, lekende, lærerikt, levende!

 

Kor Arti’ er en kursslager, og prosjektteamet bak kurstilbudet lover at det også i år skal bli livlig, lekende, lærerikt og levende på Kor Arti’-kursene. – Ingen forkunnskaper trengs - det viktigste er at du ønsker å bruke din stemme sammen med andre, sier Så trioen som i Norsk kulturskoleråd har hovedansvar for Kor Arti’: Ingrid Almås, Ragnhild Skille og Bård Hestnes.

 

Er du utdannet innen faget er det selvsagt ingen hindring. Her blir det mye å lære uansett. Deltakerne er ansatte fra kulturskole, grunnskole, barnehage og videregående skole fra hele landet. Med fokus på faglig utvikling og egenaktivitet presenteres undervisningsmateriellet på en profesjonell måte.

 

Kursholderne jobber i team og har lang erfaring fra både undervisning og korledelse av barn, unge og voksne samt erfaring som utøvende musikere. Som i alle år ønsker Norsk kulturskoleråd å sette sammen et repertoar som både ivaretar den norske sangskatten samt byr på sanger som fenger barn og unge anno det aktuelle året. Repertoaret ønsker en å holde mest mulig hemmelig fram til kurssesongen er i gang.

 

Morten Huuse har også denne gangen mange roller i forbindelse med cd-produksjonen, både som arrangør, musiker og tekniker. I tillegg er han med på det ene av de to teamene som reiser landet rundt og kurses folket. På Huuses team fins for øvrig Almås og Hestnes samt Bjørn Sigurd Skjelbred. Det andre teamet består av Ragnhild Skille, Marianne Tovsrud Knutsen og Tor Egil Skaar.

 

Kor Arti’ - digital nettutgave

 

Norsk kulturskoleråd tilbyr også et rikt sangutvalg fra Kor Arti’-serien i digital nettutgave. Gjennom skolens egen læringsplattform kan elever, lærere og foreldre logge seg på og få tilgang til tekster, notasjon og lyd fra Kor Arti’-repertoaret. Innen Kor Arti’-kursene startert i høst vil nye sanger bli å finne i digitale nettutgaver, slik at det totale repertoaret der skal være 150 sanger.

 

Kor Arti’ digitalt byr også på pedagogiske opplegg, både tverrfaglige og ulike temaer, knyttet til det tekstmessige i sangene. Det er mulig å skru opp og ned melodistemme med en egen volumfader. Flere av de mindre kjente sangene er innspilt med vokal, noe som vil være til god hjelp under innøvingen. På skjermen, skolens smartboard eller via projektor, kan elevene se både tekst og notelinje til den aktuelle sangen.

 

Kor Arti' på web åpner opp for at sangene med tekst og komp blir tilgjengelig også utenfor skolen. Elever og foreldre har tilgang til Kor Arti'-repertoaret i de tusen hjem. Mer informasjon om Kor Arti' digital på korarti.no.

 

 

Les flere nyheter!