Dansens Dager-dansen

img_828.png
SE OG LÆR! På danseinfo.no fins en tredelt instruksjonsvideo for Dansens dager-dansen 2015.
11.02.2015 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Dansens Dager-dansen

OSLO: Dansens Dager 2015 arrangerer i slutten av april, men allerede nå kan du lære deg Dansens Dager-dansen, og kanskje bli med på en "flash mob" 29. april.

 

Danseinformasjonen har lansert Dansens Dager-dansen 2015 og invitere samtidig hele Norge med på en nasjonal Flash mob* på den internasjonale Dansens Dag onsdag 29. april 2015. - Dansen som er koreografert av Jens Jeffry Trinidad, er i sjangeren house og kan - med litt øvelse - danses av alle, sier Magda Nordmo Nordstrøm i Danseinformasjonen.

 

For å lære Dansens Dager-dansen, eller for å få mer informasjon, kan du gå inn på danseinfo.no/dansens-dager/dd-dansen hvor en tredelt introduksjonsvideo og nedlasting av musikken er tilgjengelig.

 

Dansens Dag er en internasjonal UNESCO-dag som markeres i mer enn 60 land. I Norge feires dansen over flere dager og i år ligger feiringen fra 29. april til 2. mai. Med nærmere 250 arrangement er Dansens Dager landets største dansebegivenhet.

 

Magnda Nordmo Nordstrøm minner alle - også kulturskoler - som planlegger arrangement om å registrere dette i det nasjonalet programmet: danseinfo.no/dansens-dager/dd-registrering

 

*) Gruppe mennesker som samles på et offentlig sted, der de sammen (gjerne bare én eller noen få i starten, mens de øvrige kommer med etter hvert) utfører en uvanlig og ofte morsom handling, for deretter å spre seg igjen.

 

 

Les flere nyheter!