Pedagogdagene 2016 avsluttet

img_1075.png
KURS, FOREDRAG, UNDERHOLDNING: Pedagogdagene 2016 rommer mange kurs, noen plenumsforedrag og en konsertforestilling med Sjur Hjeltnes (bildet t.v.).
19.08.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Pedagogdagene 2016 avsluttet

OSLO: Pedagogdagene 2016 ble arrangert 18. og 19 august, og pedagoger fra hele landet i Oslo var på plass ved Norges musikkhøgskole. I år fokuserte Pedagogdagene praktiske eksempler som kan knyttes opp mot kulturskolens nye fagplaner.

 

Her finner du presentasjoner o.l. fra Pedagogdagene 2016

 

Programmet for Pedagogdagene 2016        

 

Omtale av innhold og bidragsytere - torsdag

Omtale av innhold og bidragsytere - fredag

 

Arrangørene – Norsk kulturskoleråd og Norges musikkhøgskole – ønsket å gi faglig påfyll og motivere og inspirere pedagoger til å bidra med innhold, mål og organisering i utviklingen av lokale læreplaner.  

 

Til Pedagogdagene var også invitert alle som driver pedagogisk arbeid i estetiske fag, primært i kulturskole, men programmet hadde også relevans for andre som underviser i estetiske fag i videregående skole (MDD), folkehøgskoler, grunnskole og høyere utdanning.

 

Pedagogdagene er ment å være en møteplass for pedagogisk utviklingsarbeid, der arrangørene prøver å skape sammenheng mellom utdanningene og praksisfeltet.

 

To helt ulike dager

 

Dag 1: Alle var samlet på Norges musikkhøgskole der det var fellesforedrag med fokus på «Den gode pedagogen» og vurdering for læring.

 

Dag 2: Var i sin helhet viet kurs for hvert enkelt fag.

 

  • Kursene i dans, teater og sirkus er lagt til Kunsthøgskolen i Oslo

  • Kurset i skapende skriving foregår på Norsk barnebokinstitutt

  • Kursene i musikk og visuell kunst gjennomføres på Norges musikkhøgskole

 

Pedagogdagene arrangeres i 2016 for fjerde gang.

 

 

Les flere nyheter!