Musikkpedagogdagen 2023: Dato og tema bestemt

03.11.2022 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Musikkpedagogdagen 2023: Dato og tema bestemt

OSLO: Musikkpedagogdagen 2023 arrangeres torsdag 2. februar 2023 og dagens tema blir mangfold og inkludering. Denne fagdagen for musikkpedagoger arrangeres av Norges musikkhøgskole, med Norsk kulturskoleråd som samarbeidspartner både i planlegging og gjennomføring.

 

For at flest mulig skal kunne delta, arrangeres denne fagdagen som nettkonferanse, og vil bli skreddersydd for musikkpedagoger både i kulturskolen og alle andre skoleslag.

  

At Norges musikkhøgskole (NMH) står i spissen for dette arrangementet, er i tråd med Norsk kulturskoleråds dreining fra å stå som hovedleverandør av innhold, til å gå inn i tettere samarbeid med universitets- og høgskolesektoren, for å bidra til kompetanseheving av nåværende og framtidige pedagoger. Det er utdanningsinstitusjonene som besitter spisskompetansen for etter- og videreutdanning av kulturskolepedagoger. Samtidig ser NMH at et samarbeid med Kulturskolerådet vil være en styrke med tanke på å treffe målgruppa med godt innhold.

 

På arrangørhold håper en at fagdagen vil gi inspirasjon og faglig påfyll til deltakerne, slik at de kan se sitt arbeid opp mot lokalt læreplanarbeid.

 

Program og påmelding

 

Program blir klart og påmelding vil åpne senere i høst. Følg med på denne nettsida på nmh.no, for mer informasjon.

 

Informasjon vil også komme her på kulturskoleradet.no og i nyhetsbrevet Kulturtrøkk som det er gratis å abonnere på.

Les flere nyheter!