Høstens nye kurs innen musikk

img_455.jpg
img_455.jpg
20.08.2012 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Høstens nye kurs innen musikk

TRONDHEIM: Internettkurs i bruksmusikkarrangering og dagskurs i bruk av iPad som undervisningsverktøy. Dette er Norsk kulturskoleråds høstnyheter på kursfronten innen musikkfaget.

 

Påmelding til kurset bruksmusikkarrangering

 

Påmelding til kurset iPad-workshop

[Merk: Pass på å velge rett by og rett dato]

 

Bård Hestnes, Norsk kulturskoleråds fagkoordinator i musikk, tror og håper mange kulturskolepedagoger innen musikk vil finne disse kursene matnyttig.

 

Bruksmusikkarrangering

 

– Bruksmusikkarrangering er et spennende kurs for deg som ønsker å lære å arrangere for ulike besetninger og samspill i kulturskolen. Dette er trolig et nyttig kurs også for musikklærere som skal arbeide med det nye valgfaget, ”sal og scene” i ungdomskolen. Kurset er internettbasert, sier Hestnes.

 

Kurslærer er Håkon Kvidal, til daglig førstelektor ved Norges musikkhøgskole.

 

Mer om kurset i bruksmusikkarrangering

 

iPad-workshop

 

– Vi har fått flere forespørsler om vi ikke kan tilrettelegge et kurs for lesebrett og musikk. Mange barn og unge bruker i dag mye tid på digitale medier, og på dette verkstedkurset for musikklærere vil deltakerne få prøve seg på å løse konkrete undervisningssituasjoner ved å bruke ulike apper på iPad, forteller Hestnes.

 

Kurslærer er Lage Thune Myrberget, som gjennom sitt WOWfabrikken-konsept har utviklet kurset i samarbeid med Norsk kulturskoleråd.

 

Det blir dagskurs følgende steder:

 

 

Mer om kurset iPad-workshop

 

Les flere nyheter!