Eks-kulturskoleelev best i verden

21.01.2012 Egil Hofsli (tekst) Pål Steven Kolstad (foto)
Del på:

Eks-kulturskoleelev best i verden

Roland har det siste året hatt en internasjonal konkurranse gående for å kåre den beste til å spille på V-drums trommesett. Og til topps: Askergutten og eks-kulturskoleeleven Baard Kolstad.

 

Han har vært elev ved Asker kulturskole og er i dag student med Bruce Rassmussen som lærer på musikkonservatoriet ved Universitetet i Agder Kristiansand. Kolstad fikk for øvrig Drømmestipendet 2011 fra Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, og det er jo verdt å merke seg drømmen hans i den sammenhengen:

 

"Den ultimate drømmen er å nå nivåmessige høyder som er i verdensklasse på mitt felt, og å kunne bli kjent som en ledende og innflytelsesrik trommeslager for andre i senere tid."

 

Finalen ble arrangert i Los Angeles 20. januar, og Bård spilte seg til tittelen Roland V-drums World Champion 2012. I tillegg til den gjeve tittelen kunne han reise hjem med et nytt Roland TD-30 trommesett til en verdi av over 60.000 kr.

 

Baard tilbrakte ei uke i Los Angeles og fikk der møte noen av verdens beste trommeslagere. Blant annet trommeslageren Chad Wackerman samt Johnny Rabb som jobber for Roland.

Les mer og se flere bilder på trommer.no

Les flere nyheter!