Lederskifte i Norsk teaterråd

img_357.jpg
LEDERSKIFTE: Morten Hagevik (t.h.) ønskes velkommen som generalsekretær i Norsk teaterråd av styreleder Svein J. Svensson. (Foto: Trine Smestad / Norsk teaterråd)
22.01.2012 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Lederskifte i Norsk teaterråd

OSLO: Morten Hagevik blir ny generalsekretær i Norsk teateråd.

 

Hagevik kommer fra stillingen som markedssjef i Det Norske Kammerorkester og Risør kammermusikkfest og overtar stafettpinnen fra Christin Sund, som slutter etter endt åremål.

 

- Vi er veldig glad for at Hagevik har takket ja til å overta. Vi tror han kan gi spennende bidrag til den videre utviklingen av teaterrådet, sier styreleder i Norsk teaterråd Svein J. Svensson i en pressemelding fra Norsk teaterråd.

 

Morten Hagevik (46) har tidligere vært daglig leder i Norsk musikkråd, og han har en bred bakgrunn, både fra kulturhus-, orkester- og festivaldrift. Hagevik har arbeidet i et reklamebyrå og har også undervist i teatermusikkanalyse på Bårdar Akademiet i ti år.

 

Norsk teaterråd er en interesseorganisasjon for amatørteateret. Teaterrådet forvalter tre statlige tilskuddsordninger, og driver Norges eneste manusbibliotek på nett, www.dramas.no.

 

Hagevik har sin første arbeidsdag i Norsk teaterråd 10. april.

Les flere nyheter!