Gudim juryleder for Drømmestipendet 2015

img_815.jpg
JURYLEDER: Ketil Gudim er juryleder for Drømmestipendet 2015. (Foto: privat)
08.01.2015 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Gudim juryleder for Drømmestipendet 2015

ÅS: Det er en stor ære for meg å være juryleder for Drømmestipendet. Det sier Ketil Gudim, juryleder for Drømmestipendet 2015 og en av tidenes beste og mest profilerte norske dansere.

 

Få norske mannlige dansere har oppnådd en slik stjernestatus som Ketil Gudim (58) har. Med sin faglige dyktighet, sceniske utstråling og entusiastiske deltakelse i mange prosjekt med bred appell, bidro han til å løfte scenedansen i den allmenne bevissthet. Han har også vist et stort engasjement for å gi videre av sin kunnskap til unge dansere, også som kulturskolelærer.

 

– Jeg vet at det er mange unge mennesker som arbeider beinhardt for å følge sine kulturelle drømmer. Det å få en oppmerksomhet som det Drømmestipendet er, kan bidra til at en føler seg sett og at arbeidet en gjør blir lagt merke til og satt pris på, sier Ketil Gudim, og fortsetter:

 

– Jeg har selv opplevd å få slik oppmerksomhet på riktig tidspunkt, og husker godt gleden jeg følte. Det gjorde også at jeg synes alt ble mye lettere, selv med åtte treningstimer om dagen. Jeg gleder meg til å se alle kandidatene som fremmes - og bli litt kjent med alle de unge, kulturelle drømmerne i Norge.

 

Les mer om Gudim på drommestipendet.no

 

 

 

Les flere nyheter!