Frikar-gründeren Hallgrim Hansegård juryleder for Drømmestipendet 2019

2018 Hallgrim 8.11.png
JURYLEDER: Hallgrim Hansegård. (Foto: Tore Jonssen/Media Service)
08.11.2018 Hege Arstad (tekst)
Del på:

Frikar-gründeren Hallgrim Hansegård juryleder for Drømmestipendet 2019

AURDAL: Hallgrim Hansegård er juryleder for Drømmestipendet 2019. Frikar-gründeren, danseren og koreografen skal bidra til at mange ungdommers kunst- og kulturdrømmer får verdifull "drahjelp" i 2019. Selv har han realisert drømmen om å utvikle hallingdansen til å bli en verdenskjent kunstform.

 

– Drømmestipendet er en flott ordning som ikke bare løfter fram unge kulturutøvere, men også lokalmiljøet og alle som jobber innen kulturfeltet. Å lede det viktige juryarbeidet er en stor ære som jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på, sier 38-årige Hansegård. Han ser det som utrolig spennende å skulle få stifte bekjentskap med unge kulturutøvere og deres drømmer, og bidra til at 100 av dem får et kjempeløft i form av oppmerksomhet, heder og 15 000 stipendkroner til å realisere drømmene sine.

 

Mer informasjon om hvordan en kan søke om Drømmestipendet

 

– Jurylederoppdraget er per definisjon et stort ansvar. Det blir også viktig å nå ut til så mange som mulig i forkant med informasjon om stipendet, slik at unge kulturutøvere og hele samfunnet får kjennskap til Drømmestipendet og hvilke fantastiske muligheter som ligger i ordningen, sier Hallgrim Hansegård.

 

Les hele intervjuet med Hallgrim Hansegård på nettstedet drommestipendet.no her

Les flere nyheter!