Tid for nominering – se og hør juryleders appell til de nominasjonsansvarlige

2018 Hallgrim 8.11.png
HÅPER PÅ MANGE NOMINASJONER: Juryleder Hallgrim Hansegård håper det nomineres ungdom til Drømmestipendet 2019 i alle landets kommuner.
19.11.2018 Egil Hofsli (tekst) Tore Jonssen (foto)
Del på:

Tid for nominering – se og hør juryleders appell til de nominasjonsansvarlige

AURDAL: Fra og med 19. november er det mulig å nominere kandidater til Drømmestipendet 2019. Juryleder Hallgrim Hansegård håper det nomineres ungdom i alle landets kommuner, og at ingen kulturskoleleder lar denne flotte muligheten gå fra seg til å gi unge utøvere av kunst og kultur muligheten til viktig synlighet og styrket lyst til å følge sine drømmer.


Frikar-gründeren, danseren og koreografen ønsker sterkt å bidra til at mange ungdommers kunst- og kulturdrømmer får verdifull «drahjelp» i 2019. – For alle som vil uttrykke noe, så er det utrolig viktig å bli sett og verdsatt. Drømmestipendet kan være en utløsende faktor for at unge skapere og utøvere av kunst og kultur vil følge drømmene sine, sier Hallgrim Hansegård.

 

Se 90 sekunders appell på Vimeo fra juryleder til Drømmestipendets nominasjonsansvarlige

 

Han har en direkte appell til deg som har ansvar for og mulighet til å nominere ungdom til Drømmestipendet:

 

– Hvem vet, kanskje kan den som du som kulturskoleleder nominerer få motet til å drømme stort og tro på at drømmene kan bli virkelige, sier Hallgrim Hansegård.

 

Mye mer om Drømmestipendet på nettstedet drommestipendet.no

Les flere nyheter!