Påmelding mulig til Cutting Edge Kulturskole

2019 Cutting Edge 28.6.jpg
ARRANGERES I TROMSØ: Årets Cutting Edge Kulturskole arrangeres i Tromsø i oktober. (Foto: Eselmel)
28.06.2019 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Påmelding mulig til Cutting Edge Kulturskole

TROMSØ: Nordisk nettverk for kulturskolerelatert forskning og UiT – Norges arktiske universitet  Musikkonservatoriet, inviterer til konferansen Cutting Edge Kulturskole 2019. Konferansen arrangeres første uka i oktober. Påmelding er mulig både til konferansen samt til praksiskonferansen dagen før.

 

Forskningskonferansen vil bli holdt ved UiT – Norges arktiske universitet, musikkonservatoriet, torsdag 3 og fredag 4. oktober.

 

Tema for denne utgaven av forskningskonferansen er "Kritiske perspektiver på og i kulturskole".

 

Mer informasjon om Cutting Edge Kulturskole med påmeldingsmulighet finner du på konferansen eget nettsted 

 

Påmeldingsfrist: 5. september 2019.   Foreløpig program fins her

 

Informasjon om Cutting Edge Kulturskole fins også på kulturskoleradet.no

 

Cutting Edge Kulturskole er en forskningskonferanse arrangert av Nordisk Nettverk for kulturskolerelatert forskning og en lokal arrangørinstitusjon. Forskningskonferansen presenterer og drøfter forskning fra det kulturskolerelaterte feltet, og er rettet spesielt mot forskere og utdannere på kulturskolefeltet, men er også åpen for interesserte fra praksisfeltet i kulturskolen.

 

Nordisk nettverk for kulturskolerelatert forskning har til intensjon å styrke samarbeidet om forskning mellom ulike fag-, yrkes- og utdanningsfelter og forskningsmiljøer som på forskjellige vis tangerer kulturskole.

 

Praksiskonferanse dagen før

 

Onsdag 2, oktober, dagen før Cutting Edge Kulturskole 2019, inviterer Norsk kulturskoleråd til praksisutviklende konferanse 2. oktober 2019. På samme arena i samme by.

 

Norsk kulturskoleråd har en strategi om å skape arenaer hvor forskningsfeltet, utdanningsfeltet og praksisfeltet møtes, og hvor forskning og utvikling i kulturskolen  og de utdanninger som fører til kulturskolen som yrkesfelt - er i sentrum. Nytt av året er en førkonferanse der Norsk kulturskoleråd i samarbeid med UIT og Nordisk nettverk for kulturskolerelatert forskning tilbyr en slik møteplass.

 

Påmelding til både konferanse og praksiskonferanse gjøres her

 

Les flere nyheter!