«Drodlinger – kulturskolens skissebok 2021/22» kan nå bestilles

01.06.2021 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

«Drodlinger – kulturskolens skissebok 2021/22» kan nå bestilles

TRONDHEIM: Snart går første utgave av nyskapningen «Drodlinger – kulturskolens skissebok» i trykken. Nå kan den bestilles, og utsendingen begynner i midten av juni. Norsk kulturskoleråd mener boka vil være til nytte og glede for elever og ansatte i både kulturskole og grunnskole samt for unger og ansatte i barnehage. 

 

Boka koster 190 kroner, og kan bestilles her.

 

Kulturskoler fra alle kanter av landet har sendt inn bidrag til drodlingboka, og elever ved 31 kulturskoler blir representert med bidrag i den første utgaven av det nye bokkonseptet.

 

Trykkes i juni

 

Den første utgaven av «Drodlinger – kulturskolens skissebok» er ferdigstilt og vil bli trykket i midten av juni, slik at alle som vil ha denne boknyheten kan bestille og motta boka til skolestart 2021/22.

 

«Drodlinger – kulturskolens skissebok» er produktet som delvis erstatter den tradisjonsrike og populøre Kulturskolekalenderen, men som vil by på mer innhold enn det Kulturskolekalenderen gjorde.

 

Det todelte produktet skal ha en kalenderdel, men i et annet format enn Kulturskolekalenderen. «Drodlingsboka» skal ikke på veggen, den skal helst brukes mer aktivt – og kreativt, håper Norsk kulturskoleråd.

 

– Takk til alle som har bidratt

 

Fabiola Charry (bildet), rådgiver i Norsk kulturskoleråd og prosjektleder for Drodlingsboka, er imponert over alle de gode bidragene som ble sendt inn, og takker alle kulturskoleelever som har laget og levert bidrag samt alle lærere som har hjulpet til med innsending av bidrag.

 

Hos Kulturskolerådet håper en også at Drodlingsboka vil fungere som et utstillingsvindu som speiler både bredden, fagområder, aktiviteter og kvaliteten i kulturskolen.

 

– Det er også et mål at «drodlingsboka» skal føre til masse aktiv drodling, og dermed åpne for ubegrenset tankevisualisering. I tillegg kan drodlingskonseptet brukes som metode for å komme nærmere oss selv og bearbeide redselen for å gjøre feil, sier Charry, som håper det nye produktet bidrar til å aktivere, stimulere og synliggjøre menneskers iboende kreative evner og egenskaper.

Les flere nyheter!