Gunstig hotellavtale

img_49.jpg
Foto: Thon Hotels
06.12.2011 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Gunstig hotellavtale

TRONDHEIM: Nok en medlemsfordel for ansatte i Norsk kulturskoleråds medlemskommuner: Nå blir det betydelig billigere å benytte seg av hotell i Thon Hotels-kjeden.

 

Norsk kulturskoleråd, som er en interesse-, samarbeids- og utviklingsorganisasjon for norske kommuner som eier og driver kulturskoler, har inngått en ny, nasjonal avtale med hotellkjeden Thon Hotels, som gjelder fra 1. januar 2012.

 

Denne avtalen vil i første omgang vare fram til 31. desember 2012. Etter ett år skal avtalen reforhandles, og Norsk kulturskoleråd håper at riktig mange vil benyttet seg av avtalen slik at det i neste runde kan bli mulig å oppnå enda gunstigere priser.

 

Avtalen gjelder enkeltrom med frokost. Men det kan også være mulig å få gode konferansetilbud ved de Thon-hotellene som har fasiliteter for slikt. Detaljert informasjon med nødvendige koder er sendt fra Norsk kulturskoleråd til de enkelte medlemskommunene ved kulturskoleleder.

 

Norsk kulturskoleråd har dessuten framforhandlet spesialavtaler med tre Thon-hotell i Oslo, som gir enda bedre rabatter. Dette gjelder hotellene Thon Hotel Astoria, Thon Hotel Munch og Thon Hotel Opera.

 

Flere gode grunner til å bli medlem i Norsk kulturskoleråd:

Les brosjyren Medlemsfordeler

 

 

Les flere nyheter!