Kor Arti digital for hele kommunen

img_42.jpg
AVTALEN I BOKS: Malviks kommunalsjef Lasse Arntsen (t.h.) og Norsk kulturskoleråds Bård Hestnes.
22.12.2011 Egil Hofsli (tekst) May-Britt Nilsen (foto)
Del på:

Kor Arti digital for hele kommunen

HOMMELVIK: Malvik kommune synes Kor Arti’ digital er skikkelig digg. Den sørtrønderske kommunen er først ute med en avtale som betyr at samtlige skoler i kommunen kan benyttet seg av dette nye elektroniske læringstilbudet.

 

Det er Norsk kulturskoleråd og Music Delta som har utviklet Kor Arti’ digital. Norsk kulturskoleråd har i en årrekke arrangert samsangkurs og produsert kursmateriell i form av cd-er og hefter under vignetten Kor Arti’. Fra januar 2012 vil både elever, lærere og foreldre via skolenes egen læringsplattform tilbys et rikt sangutvalg fra Kor Arti’-serien i digital utgave. Da kan alle som har rettmessig adgang få tilgang tekster, notasjon og lyd fra Kor Arti’-repertoaret.

 

Der vil en finne pedagogiske opplegg knyttet til det tekstmessige i sangene. Det vil også være mulig å skru opp og ned melodistemme med en egen volumfader. Akkompagnementet har også eget volum slik at en kan velge å høre bare komp, melodi eller begge deler - brukeren bestemmer selv sin egen lydmiks.

 

Flere av de mindre kjente sangene er nå innspilt med sang som vil være til god hjelp under innøvingen. Mer om dette finner du på www.korarti.no.

Les flere nyheter!