Stavanger kulturskole fyller 50 år

img_91.jpg
img_91.jpg
31.03.2011 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Stavanger kulturskole fyller 50 år

STAVANGER: Med sine 50 år er Stavanger kulturskole en av de eldste kulturskolene i Norge. Dette feires med rundt 70 ulike arrangementer i en utvidet jubileumsfestuke fra 1. til 10. april.

 

– Vi er stolt over det omfattende programmet vi har for årets festuke. Det er arrangementer innen alle de genrer vi underviser i, og festuka aktiviserer elever i alle aldre - fra ettåringer opp til de eldste, sier en oppglødd Jan Maguns Dale, avdelingsleder på kulturskolen, til Stavanger kommunes nettside.

 

Det blir skolekonserter på 15 barneskoler, konserter i Domkirken, St.Johannes kirke og Bethel, i Sangsalen på Kongsgård, inne og ute på Sølvberget, på Tou Scene og på tre sykehjem, i tillegg til festforestilling i Stavanger konserthus fredag 1. april, og Dansefest samme sted lørdag 2. april.

 

– Festuka har et veldig rikholdig program, men det kommer flere store arrangementer også utover i hele jubileumsåret 2011, sier Dale. – Det mest spektakulære vi gjør i festuka er å plassere slagverkelever i stillas på Norges Bank-bygget på Domkirkeplassen. Her skal de spille på alle tenkelige og utenkelige instrumenter 1.-3.april, avslutter Jan Magnus Dale.

Les flere nyheter!