Kulturskolekalenderen 2011 er på markedet

img_114.jpg
PÅ MARKEDER: Kulturskolekalenderen 2011.
09.11.2011 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Kulturskolekalenderen 2011 er på markedet

TRONDHEIM: For tiende gang har norske kulturskoleelever og Norsk kulturskoleråd produsert en anvendelig ”kunstutstilling” som får plass i mange hjem og kontor; en ny utgave av Kulturskole-kalenderen er nå å få kjøpt.

 

Den nasjonale Kulturskolekalenderen 2011 er altså ferdig juryert og produsert, og på markedet tidsnok til å bli en fin julegave til så vel kulturskolevenner som til kjente som kanskje ennå ikke kjenner skoleslaget så godt.

 

Juryen har igjen hatt en krevende, men også artig jobb å gjøre, med å plukke ut arbeidene som pryder kalenderen. Elever ved over 50 kulturskoler hadde sendt inn arbeider til vurdering.

 

Fagkoordinator for visuelle kunstfag i Norsk kulturskoleråd, Fabiola Charry, er igjen imponert over kvaliteten på de innsendte bidragene. Hun har stått for juryeringen sammen med Siri Singsaas, som også arbeider i Norsk kulturskoleråd, som prosjektmedarbeider innen blant annet visuelle kunstfag.

 

Fin profilering

 

Hun mener kalenderen er et særdeles godt uttrykk for det engasjement en finner i mange kulturskoler i arbeidet med de visuelle kunstfagene, og at kalenderen speiler både bredden og kvaliteten i arbeidet.

 

Mange kulturskoler og kulturskoleledere synes kalenderen egner seg utmerket som markedsføring av skoleslaget og som en julehilsen til støttespillere i kommunen samt til kolleger i grunnskolen.

 

- Dette er dessuten en flott julegave til alle du kjenner, både venner og slekt, og andre bekjentskaper som kan ha glede og nytte av å ha en kalender som påminner dem om alt det flotte som skjer ved kulturskolen også på deres eget sted i landet, sier Charry.

 

Slik skaffer du deg kalenderen

 

Kulturskolekalenderen for neste år koster 150 kroner. Bestiller du 15 eller flere blir prisen 130 kroner per stykk.

 

Kulturskolekalenderen 2011 kan du bestille ved å sende e-post til post@kulturskoleradet.no eller ringe 73 56 20 00.

Les flere nyheter!