BANDcamp - sommerkurs i samspill

img_430.jpg
img_430.jpg
23.05.2012 Egil Hofsli
Del på:

BANDcamp - sommerkurs i samspill

HAMAR: BANDcamp 2012 er et femdagers kurs i samspill for band og enkeltutøvere. Kurset arrangeres i Hamar, 24.-28. juni.

 

Arrangøren har satt sammen et team av bandveiledere, profesjonelle musikkpedagoger og bransjefolk som skal forsøke å hjelpe deltakerne slik at det de blir bedre - både som musikere og som band. Arrangøren er en sammensatt gruppe, bestående av Hamar Music Festival, Rookre To Whiz, Jamar Janitsjarskole og BANDfabrikken.

 

I fem dager skal kursdeltakerne få øve sammen, bo sammen, spise sammen, spille inn musikk og til slutt avslutte med en opptreden på scenen under Hamar Music Festival.

 

Arrangøren lover at alle skal få hjelp på sitt nivå. Alt fra hjelp til arrangering og instrumental veiledning til staging og tips om musikkbransjen.

 

Deltakere på BANDcamp 2012 kan være både enkeltutøvere og band. Ønsket er at alle som deltar på kurset bor sammen ved Storhamar videregående skole.

 

Det tilbys juniorkurs for deg som er mellom 14 og 18 år. Du behøver ikke å være en del av et band, eller dere kan være et band. Arrangøren setter dere sammen i bandoppsett slik at dere kan jobbe sammen i fem dager. Dere får egen bandveileder. Med sin bransjekunnskap og erfaring vil vedkommende i i følge kursomtalen – ”gjøre dere til bedre musikere og et genialt band”.

 

Seniorkurs er for dere 19 år eller eldre og har et band. Seniorkurset er et mer bransjeorientert kurs. Her er det fokus på eget repertoar, sceneopptreden, lage egne facebooksider, digital dokumentasjon, bransjekunnskap, rettigheter og plikter.

 

Mer informasjon på bandfabrikken.no

 

 

Les flere nyheter!