Lærer bort kunsten å få folk til lytte

img_463.jpg
RETORIKKEKSPERT: Elaine Eksvärd. (Foto: elaineeksvard.se)
10.09.2012 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Lærer bort kunsten å få folk til lytte

STJØRDAL: På Kulturskolens fagdager 2012 ønsker Norsk kulturskoleråd Nord- og Sør-Trøndelag blant annet å fokusere kunsten å få folk til lytte, og ønsker dermed velkommen til ”Snacka Snyggt”-foredrag med retorikkekspert Elaine Eksvärd.

 

Kulturskolenes fagdager 2012 foregår på Hell i Stjørdal 29. - 30. november. Elaine Eksvärd er bare ett element i en stor kurspakke, men de som kan bare ønsker å oppleve hennes foredrag, får også muligheten til det. Eksvärd holder sitt foredrag 30. november fra kl. 08.30 til 15.00.

 

Velg Dagspakke Snacka Snyggt på påmeldingssida her

 

Påmeldingsfrist er 1. oktober, og prisen for Eksvärds foredrag inklusive lunsj er 950 kroner.

 

Fullt arrangementsprogram vil foreligge cirka 20. september.

 

Elaine Eksvärd er en av Sveriges mest ettertraktede foredragsholdere og rådgivere innenfor tema retorikk. Hun er en spesialist på generasjonskultur, hersketeknikk og interkulturell kommunikasjon.

 

– Det er når pulsen plutselig begynner å slå raskt når du hører noen tale. Det er når håret reiser seg av visse formuleringer som av en eller annen grunn går rett i hjertet på deg. Det er når en kan høre på en person en hel dag og enda kjenne seg riktig oppløftet. Personer som lykkes med dette her snakker vakkert, og det fins veier dit, sier Elaine Eksvärd.

 

Gir deg verktøyene

 

Elaine Eksvärd er en av Sveriges mest ansette retorikkonsulenter og forelesere. Hun hevder hun kan gi deg verktøyene som gjør at folk lytter, husker det du har sagt og dessuten kommer tilbake for å høre mer. Kroppsspråk, stemmeleie, mimikk, husketeknikk og ordets makt er noen av de ingredienser som behøves for å skape en ”snygg” kommunikasjon som varer, mener hun.

 

Kulturskolens fagdager 2012, i regi av Norsk kulturskoleråd Sør- og Nord-Trøndelag, har som hovedmål å gi deltakerne påfyll gjennom informasjon, dypdykk i arbeidsmetoder og presentasjon av suksesshistorier fra trønderske kulturskoler, i kombinasjon med gode kollegatreff og erfaringsdeling.

 

Les flere nyheter!