Påmelding fortsatt mulig til landsmøtet

img_472.JPG
Viktig møte: Landsmøtet er Norsk kulturskoleråds øverste organ.
26.09.2012 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Påmelding fortsatt mulig til landsmøtet

HAMAR: Påmelding til Norsk kulturskoleråds landsmøte 2012 er fortsatt mulig fram til fredag 28. september kl. 12.00.

 

Landsmøtet arrangeres 18. og 19. oktober i Hamar. Der skal ny styreleder og nytt styre velges. Kunnskapsminister Kristin Halvorsen kommer. En generaldebatt ser dagens lys. Årets kulturskolekommune skal kåres. Hederspris skal utdeles. Fyrtårnkulturskoler skal utnevnes.

 

Påmelding er mulig her

 

Program for Norsk kulturskoleråds landsmøte 2012 

 

Det ligger an til å bli innholdsrike dager for både delegater og gjester - med mye viktig på programmet, som alltid ved et landsmøte i Norsk kulturskoleråd. I tillegg til de tradisjonelle og viktige landsmøtesakene, er det selvsagt knytta mye spenning til kunnskapsminister Kristin Halvorsen innlegg på landsmøtets andre dag.

 

Har statsråden med seg noe ”konkret” som vil glede landsmøtet litt ekstra denne gangen? Det er jo valgår i 2013, og den rødgrønne regjeringen har jo vært offensiv i sine løfter om hvordan situasjonen i kulturskolen skal være om få år. Ennå er det langt dit at alle som vil skal få et kulturskoletilbud til en rimelig pris. Kanskje er tida inne for å synliggjøre en innspurt som monner, og som gleder kulturskolefolket …

 

Ny styreleder

 

Valg er et fast og viktig innslag på et landsmøte, med valg av sentralstyre (leder, nestleder, fem styremedlemmer) som viktigste punkt. Om valgkomiteens innstilling blir landsmøtets vedtak vil nytt styre se slikt ut:

 

  • Nils Reielson Sandal fra Sogn og Fjordane (styreleder)

  • Heidi Hesselberg Løken fra Buskerud (nestleder)

  • Gunnar Skaar fra Vest-Agder (styremedlem)

  • Sigrun Fostad fra Nordland (styremedlem)

  • Liv Kari Eskeland fra Hordaland (styremedlem)

  • Bjørg Tørresdal fra Nord-Trøndelag (styremedlem)

  • Mathias Lundquist fra Østfold (styremedlem)

 

Av disse Sandal, Skaar og Fostad med i det avtroppende styret. I tillegg kommer Anders Aabø fra Rogaland som de ansattes nye representant i styret.

 

Påmelding er mulig her

 

Program for Norsk kulturskoleråds landsmøte 2012

 

 

Les flere nyheter!