MusTek 2014 - fokus på teknologi i musikkundervisningen

img_647.jpg
img_647.jpg
12.11.2013 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

MusTek 2014 - fokus på teknologi i musikkundervisningen

KOLBOTN: Konferansen MusTek 2014 er ment som nyttig, ny lærdom for alle som skal undervise i musikk. Også for kulturskolelærere som ønsker å oppdatere seg på hva som fins av ny teknologi som kan gjøre musikkundervisningen enda bedre.

 

– Vi har samlet et knippe av Norges dyktigste e-pedagoger innen musikkundervisning. De står klare til å gi to dager med læring, erfaringsdeling og inspirasjon. Mange aktuell emner blir belyst i løpet av konferansen, og deltakerne vil få anledning til å melde seg på parallellsesjoner etter egen interesse, sier Eldar Skjørten i musikkpedagogikk.no, som arrangerer konferansen sammen med Musikk i skolen og Samarbeidsforum for estetiske fag.

 

Australsk teknologiguru

 

MusTek arrangeres 30.-31. januar 2014 på Quality Hotel Mastemyr på Kolbotn, fem minutter utafor Oslo. Påmeldingsfrist er 28. november 2013.

 

Blant emnene på konferansen er ”hvordan lage enkle komp”, ”omvendt undervisning” ("flipped classroom"), ”notasjon og komposisjon med Noteflight”, ”personlig læringsnettverk” og ”spill i undervisningen”.

 

– Med støtte fra Eplehuset har vi klart å hente inn James Humberstone fra Australia. Han er komponist og pedagog, og har erfaring fra en rekke innovative prosjekter for bruk av teknologi i musikkundervisning. Vi gleder oss til å presentere han for norske lærere og lærerutdannere, sier Skjørten.

 

Målgrupper:

Konferansen henvender seg til alle som underviser i musikk innen

•          grunnskole

•          kulturskole

•          videregående skole

•          lærerutdanning

 

Mer informasjon å finne samt påmeldingsmuligheter på musikkpedagogikk.no her

 

 

 

Les flere nyheter!