Kulturskolebanken åpnet på årets første dag

img_665.jpg
img_665.jpg
01.01.2014 Egil Hofsli
Del på:

Kulturskolebanken åpnet på årets første dag

OSLO: En helt spesiell, ny bank er åpnet. Kodefri, gebyrfri og kortfri. Et konkret resultat av Nordeaprosjektet KUL-TUR er kulturskolebanken.no, en verktøykasse for kulturproduksjoner.

 

Her kommer du rett inn i Kulturskolebanken

 

Denne helt spesielle nettbanken åpnet 1. januar 2014. Der vil alle som er interessert finne en samling av temaer og kursdager fra prosjektet samt materiell fra produksjonsledersamlinger. Du finner materiaell innenfor mange ulike fagområder og temaer som er relevante for kulturskolen.

 

Dette er også resultatet av målrettet arbeid innen dette feltet i Norsk kulturskoleråd over lang tid.

 

Noen menypunkt

 

• «Kulturproduksjon»: handler om administrative oppgaver som må gjennomføres i forbindelse med ulike produksjoner

• «Omdømme og synliggjøring»: gir deg tips om promotering og bygging av merkevare

• «Kunstnerisk utforming»: tar for seg arbeid med utøvere og innhold i produksjoner

• «Idébank for lokalt utviklingsarbeid»: inneholder bl.a. tips til hvordan du kan utvikle kulturskolen i samspill med nærmiljø, kommune og andre relevante institusjoner

 

Det er de lokale prosjektlederne ved kulturskolene i Harstad, Trondheim, Bergen, Oslo og Stavanger som sammen med Lisbeth Wathne Svinø og prosjektleder Torkel Øien har satt sammen programmet i prosjektet.

 

Alle kursene som er knyttet til de ulike temaene kan i utgangspunktet bestilles, til en enkelt kulturskole eller til andre sammenhenger hvor dette er relevant.

 

– Men, vi håper også at den enkelte, eller kolleger i fellesskap, kan finne temaer og verktøy som de kan ha nytte av i sitt arbeid, også uten veiledning eller kurs, sier Torkel Øien.

 

 

Les flere nyheter!