Krevende juryeringen er fullført

img_700.JPG
I MÅL: Solveig Hirsch (t.v.) og Siw Cathrine Christiansen vurderte de nominerte innen skapende skriving.
21.03.2014 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Krevende juryeringen er fullført

TRYSIL: Da er juryeringen av Drømmestipendet 2014 fullført, og ett hundre unge kulturutøvere, både enkeltutøvere og grupper, er plukket ut til å få sin bit av alt det positive som fins i en drømmestipendtildeling.

 

Se flere bilder fra juryarbeidet

 

De nesten 400 drømmestipendnominertes drømmer og ferdigheter, iver og pågangsmot, er grundig studert av fagjuryer og drømmejury, og en firedel av disse skal 4. juni få litt ekstra heder og 10.000 kroner når de offentliggjøres som drømmestipendmottakere 2014.

 

Det meldes at de mange jurymedlemmer er både rørt, imponert og oppstemt over å få innsikt i hvor mye herlig ungdom som driver med kultur på så dediktert vis, i lille Norge.

 

Fram til den store stipendutdelingsdagen i juni venter det mange gode og viktige opplevelser for mange av de nominerte. Det arrangeres blant annet "... de nominerte er ..."-forestillinger i flere fylker, og andre nominerte får andre typer hyggelige overraskelser, ment som inspirasjon og motivasjon for å fortsette med friskt mot og stor lyst på sine respektive kulturelle spor.

 

 

 

 

Les flere nyheter!