Kulturskolerådet møter kunnskapsministeren

img_701.jpg
MØTER KULTURSKOLERÅDET: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen tar imot Norsk kulturskoleråd 2. april.
27.03.2014 Egil Hofsli (tekst) Marte Garmann (foto)
Del på:

Kulturskolerådet møter kunnskapsministeren

OSLO: Onsdag 2. april skal Norsk kulturskoleråd møte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

 

Fra Norsk kulturskoleråd stiller direktør Morten Christiansen, styreleder Nils R. Sandal og nestleder Heidi Hesselberg Løken.

 

Landsmøtet i Norsk kulturskoleråd vedtok på høsten 2012 at det skulle utarbeides en ny rammeplan for kulturskolene. Et rammeplanutvalg er nå i arbeid, ledet av Eirik Birkeland, tidligere rektor ved Norges musikkhøgskole. I forbindelse med dette arbeidet ønsker Norsk kulturskoleråd dette møtet med statsråden for å ta opp følgende tema:

 

• Ny rammeplan for kulturskolen

• Utviklingsmidler for kulturskolene

 

For Norsk kulturskoleråd vil det sentrale aspektet vil være å se på hvordan organisasjon på best mulig måte - og i samarbeid med de sentrale myndighetene - kan bistå kommunene og kulturskoleeierne i utviklingen av de kommunale kulturskolene. Derfor ønsker Norsk kulturskoleråd en dialog med statsråden om en felles strategi til beste for kulturskolesatsinga i Norge.

 

Senere i april skal så kunnskapsministeren gjeste et arrangement i regi av Norsk kulturskoleråd: Kulturskolenes lederkonferanse 2014. Der skal han både holde et foredrag og dele ut prisen Årets kulturskolekommune 2014.

 

Norsk kulturskoleråd er kommunenes medlems-, utviklings- og interesseorganisasjon i forhold til kulturskolevirksomheten. Kulturskolerådet er eid av de 417 kommunene som er medlemmer i rådet.

 

 

 

 

 

Les flere nyheter!