Nytt Kulturtrøkk for ny tid

img_698.png
FØRSTE OG SISTE TIDSSKRIFT: Kulturtrøkk nr. 1 1997 (t.v.) og Kulturtrøkk nr. 4 2013.
13.03.2014 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Nytt Kulturtrøkk for ny tid

TRONDHEIM: Tidsskriftet Kulturtrøkk er historie, nyhetsbrevet Kulturtrøkk er født. Norsk kulturskoleråd moderniserer sin måte å kommunisere på, og tror det vil bli til beste for alle som er opptatt av kulturskole som skoleslag.

 

Siden første Kulturtrøkk ble utgitt i februar 1997 har mye endret seg hva gjelder nyhets- og informasjonsformidling. Internett og e-post har blitt viktige informasjonskanaler også for en organisasjon som Norsk kulturskoleråd.

 

I januar 2014 vedtok Norsk kulturskoleråds sentralstyre at tida var inne for å ta et nytt steg kommunikasjonsmessig. For å kommunisere enda bedre til alle sine interessenter på enda mer kostnadseffektivt, ble det besluttet at Kulturtrøkk heretter utkommer som et elektronisk nyhetsbrev, distribuert via e-post. Nyhetsbrevet utkommer annenhver torsdag, med unntak av juli, halve august og jul/nyttår. I alt cirka 20 utgivelser årlig.

 

Nye Kulturtrøkk vil derfor selvsagt by på mer ferskt innhold enn hva tidsskriftet (med fire utgivelser årlig) kunne. Nyhetsbrevet vil romme nyhets- og reportasjestoff som bør ha interesse for alle som har interesse for kulturskole. Dette vil være redaksjonelt stoff av både faglig og politisk karakter.

 

Nyhetsbrevet vil videre bringe oppdatert informasjon om aktuelle kurs, konferanser og andre arrangement og prosjekt o.l. med relevans for både kulturskoleeiere, kulturskoleansatte, andre skole- og barnehageansatte og kulturarbeidere med flere. 

 

Bli abonnent

 

Om du ikke får nyhetsbrevet Kulturtrøkk nr 1 2014 direkte i e-postkassa di torsdag 13. mars 2014, kan du melde deg som abonnenent ved å sende en e-post til egil.hofsli@kulturskoleradet.no.

 

Det holder at du i emnefeltet skriver "Vil bli abonnent på Kulturtrøkk", så vil vi sende neste nyhetsbrev til e-postadressen du henvender fra. Det vil også innen kort tid være mulig å melde seg på som abonnent via påmeldingsskjema på framsida av kulturskoleradet.no.

 

 

 

 

 

 

Les flere nyheter!