Kulturskoledagene i Tromsø: Program klart - påmelding i gang

2018 Kulturskoledagene 31.5.png
KUNSTNERISK FOREDRAG: Mona Ibrahim Ahmed og Irene Kinunda - begge kjent fra Fargespill - skal holde et kunstnerisk avslutningsforedrag på Kulturskoledagene i Tromsø.
19.05.2018 Egil Hofsli (tekst, foto og illustrasjon)
Del på:

Kulturskoledagene i Tromsø: Program klart - påmelding i gang

TROMSØ: I skoleåret 2018 - 2019 blir det seks utgaver av Kulturskoledagene, og sesongen åpner i Tromsø allerede 21. - 22. august, med Scandic Ishavshotel som arena. Programmet for Tromsø-arrangementet er på plass, og påmelding er mulig.

 

Program, omtaler og påmeldingslenke finner du her

Påmelding er mulig ut juli 2018 - med forbehold om at det fins ledige plasser så lenge.

 

Blant bidragsyterne i Tromsø er June Breivik og Marcus Lewin, som begge skal holde plenumsforedrag. Breivik er leder for avdelingen Kunst, kultur og skole i Kulturtanken. Videre skal Mona Ibrahim Ahmed og Irene Kinunda - begge kjent fra Fargespill - holde et kunstnerisk avslutningsforedrag.

 

Lewin er profilert trommeslager, blant annet med fartstid i The Brazz Brothers - og slagverks- og bandlærer ved Nannestad kulturskole. Breiviks åpningsforedrag har tittelen "Læring i en digital tid. Hvordan bruker barn og unge digitale medier?". Lewins foredrag på dag to har fått tittelen "Ser vi individet? Om relasjonen mellom elev og lærer".

 

Kulturskoledagene i Tromsø inneholder også to runder med parallelle sesjoner, og her blir det verkstedkurs og kurs innen flere tema, med bidragsytere som Håkon Kvidal, Frøydis Rui-Rahman, Anders Edblom, Kristine Bratlie*, Birgitte Grong og Sally Parkinson.

*) På del 2 av Kristine Bratlies kurs er det plass til maksimalt 15 deltakere, så her kan det lønne seg med en snarlig påmelding.

Ellers i programmet fins blant annet poster som erfaringsdeling og gode eksempler i plenum, kunstneriske innslag - inklusive et kunstnerisk avslutningsforedrag.

 

Arrangøren Norsk kulturskoleråd har datoer, steder og hovedtema klare for samtlige seks utgavene av Kulturskoledagene i skoleåret 2018-2019.

 

  • Tromsø: 21. – 22. august 2018
  • Bodø: 14. – 15. november 2018 (program klart og påmeldingstart: august 2018)
  • Bergen 15. – 16. november 2018 (program klart og påmeldingstart: august 2018)
  • Stjørdal: 29. – 30. november 2018 (program klart og påmeldingstart: august 2018)
  • Molde: 3. – 4. januar 2019 (program klart og påmeldingstart: tidlighøsten 2018)
  • Gardermoen: 3. – 4. januar 2019 (program klart og påmeldingstart: tidlighøsten 2018)

Hovedtema for Kulturskoledagene 2018-2019

 

  • Lærerrollen og profesjonen
  • Kvalitet i kulturskolen
  • Kulturskole og inkludering

Målgruppa for Kulturskoledagene: Kulturskoleeiere, - ledere og -pedagoger.

 

Det kan være lurt å abonnere på nyhetsbrevet Kulturtrøkk (gratis tjeneste). Der vil du blant annet få beskjed straks program og omtaler o.l. er klart. Alt som må gjøres for å bli abonnent er å sende en e-post til post@kulturskoleradet.no med "Vil ha Kulturtrøkk" i emnefeltet.

Mer om tidligere arrangement og Kulturskoledagene generelt

Les flere nyheter!