Nordeas innovasjonsstipend: Nå er det mulig å søke

2020 Stipendillustrasjon 13.3.png
01.07.2020 Egil Hofsli (tekst og foto) Riccardo Annandale/Unsplash (foto)
Del på:

Nordeas innovasjonsstipend: Nå er det mulig å søke

OSLO: Nå kan alle kommunale kulturskoler med spennende, innovative prosjektideer søke Nordeas innovasjonsstipend. Stipendet, som er pålydende 100 000 kroner, skal deles ut for første gang i år, til den kulturskolen som imponerer stipendjuryen mest med et innovativt prosjekt. Søkeportalen er åpen fram til og med 3. september 2020.

 

Nordeas innovasjonsstipend inngår i Nordea-prosjektet KUL-TUR som Nordea og Norsk kulturskoleråd samarbeider om. Nordea ønsker at stipendet skal bidra til utvikling i kulturskolen, i form av fornyelse og nyskaping.

 

Søknadsportalen finner du her   Søknadsfrist: 3. september 2020.

 

Mer informasjon om Nordea innovasjonsstipend på stipendets egen side

 

Anita Krohn Traaseth leder juryen

 

Juryen som skal vurdere søknadene på Nordeas innovasjonsstipend, ledes av næringslivsleder og forfatter Anita Krohn Traaseth (bildet). Hun var blant annet administrerende direktør for Innovasjon Norge i perioden 2014–2019.

 

– Det er viktig å tenke utvikling og innovasjon i alle sektorer, i bedrifter, organisasjoner, skoler, og derav også kulturskolene. Kulturskolene tilbyr barn undervisning i dans, musikk, teater, kunst m.m., og det er særs viktige fag og egenskaper for å utvikle kreativitet, som jo er en av pilarene i alt innovasjonsarbeid, sier Anita Krohn Traaseth.

 

Les hele intervjuet med jurylederen og mer om Nordeas innovasjonsstipend på kulturskolebanken.no

Les flere nyheter!