Lederkonferansen 2021: Arrangeres som nettkonferanse

2021 Lederkonferansen 2021 28.1.png
KONFERANSE PÅ NETT: Lederkonferansen 2021 blir arrangert som nettkonferanse 8.-9. april 2021.
27.01.2021 Egil Hofsli (tekst) Brajeshwar Oinam/Unsplash (foto)
Del på:

Lederkonferansen 2021: Arrangeres som nettkonferanse

OSLO: Godt nytt til alle som er opptatt av ledelse i kulturskolesammenheng: Det blir Lederkonferanse i år – i nettversjon. Arrangementet finner sted 8.–9. april 2021, altså torsdag og fredag i uka rett etter påske – tradisjonen tro.

 

I fjor ble Lederkonferansen avlyst kort tid før arrangementet skulle finne sted – på grunn av koronapandemien. Men i år blir det konferanse igjen, for første gang på nett.

 

Påmeldinga åpner 25. februar. Påmeldingsfrist blir i uka før påske, eksakt dato bestemmes senere.

 

Lederkonferansen (tidligere Kulturskolenes lederkonferanse) er en møteplass for kulturskoleledere, oppvekst- og kulturledere, UH-sektor og politikere.

 

Programmet for Lederkonferansen 2021 skal etter planen slippes i andre halvdel av februar (uke 7), og da skal også påmeldinga åpne.

 

Lederkonferansen arrangeres av Norsk kulturskoleråd, KS og Norges musikkhøgskole. Konferansen har en eget nettside på kulturskoleradet.no, som du finner her.

  

Mer informasjon om Lederkonferansen 2021 vil du finne her på nettstedet kulturskoleradet.no etter hvert som det er nytt å melde. En veldig sikker måte å få med seg nyhetene på, er å (gratis)abonnere på nyhetsbrevet Kulturtrøkk.

Les flere nyheter!