Kulturskolekalenderen 2010 er her

img_164.jpg
img_164.jpg
17.11.2009 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Kulturskolekalenderen 2010 er her

TRONDHEIM: Den nasjonale Kulturskolekalenderen 2010 er ferdig juryert og produsert. En lekker kalender og et utmerket undervisningsmateriell som nå kan bestilles.

 

Denne gang har juryen hatt en ekstra krevende jobb med å plukke ut arbeidene som pryder kalenderen. Elever ved nærmere 80 kulturskoler hadde sendt inn arbeider til vurdering. Det er over dobbelt så mange som for da forrige kalender ble laget. 36 bidrag har fått plass, i det som utgiveren Norsk kulturskoleråd anser som både en estetisk lekker kalender og velegnet undervisningsmateriell.

 

Fagkoordinator for visuelle kunstfag i Norsk kulturskoleråd, Fabiola Charry, er igjen imponert over kvaliteten på de innsendte bidragene. Hun har stått for juryeringen sammen med Siri Singsaas, som også arbeider i Norsk kulturskoleråd, som prosjektmedarbeider innen blant annet visuelle kunstfag.

 

Fin profilering

 

Charry mener kalenderen er et særdeles godt uttrykk for det engasjement en finner i mange kulturskoler i arbeidet med de visuelle kunstfagene, og at kalenderen speiler både bredden og kvaliteten i arbeidet.

 

Alle som har fått sitt bidrag med i den nye kalenderen får et gratis eksemplar.

 

For andre som vil ha Kulturskolekalenderen 2010 er prisen 130 kroner. Bestiller du 15 eller flere blir prisen 110 kroner per stykk.

 

Tre bestillingsmetoder:

• E-post: post@kulturskoleradet.no

• Telefaks: 73 56 20 01

• Post: Norsk kulturskoleråd, 7491 Trondheim

Les flere nyheter!