Tilbyr turopplegg til ISME 2010

img_163.jpg
PLANLEGGER TUR: Geir Toskedal vil ha med seg mange kulturskolemennesker til Kina.
16.11.2009 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Tilbyr turopplegg til ISME 2010

BEIJING: Tidenes 29. ISME-konferanse skal arrangeres i Kina neste år. Kulturskolerektor Geir Toskedal i Karmøy håper å få med seg mange norske kulturskolekolleger dit.

 

Så sterkt ønsker han dette, at han likegodt har fått komponert et eget reisetilbud som han nå tilbyr interesserte.

 

ISME-entusiasten Toskedal har vært mange ganger i Kina som reiseleder for voksenopplæringskurs ved Karmøy folkehøgskole. Derfor ganske så naturlig at han har laget et reiseopplegg dit og selv stiller som reiseleder når ISME-konferansen er lagt til Beijing i august neste år.

 

ISME er en forkortelse for International Society for Music Education, og du finner mer om denne innholdsrike konferansen på www.isme.org. ISME 2010 arrangeres 1. - 6. august 2010. Skal du dit med Karmøyrektoren som reiseleder må du melde deg på innen 31. desember 2009.

 

"Null profitt"-opplegg

 

Toskedal, som tidligere har vært sentralstyremedlem i Norsk kulturskoleråd har fått utvikle et ferdig reiseopphold, som også noen feriedager både med og uten organiserte utflukter og opplevelser i forkant av konferansen.

 

- Denne turen er lagt opp som en ”null profitt”-tur skreddersydd for ISME-dagene, sier Geir Toskedal Også rektor Kjell A. Medhaug ved Karmøy folkehøgskole vil delta. Medhaug har stor mye kinakunnskap etter atskillige turer dit. Det er Sabra Kinareiser som er profesjonell teknisk reiseoperatør (tilknyttet Reisegaranatifondet).

 

- Vi ønsker å samle hele gruppen i Oslo 26. juli, dagen før avreise, for å gå gjennom hele opplegget og informere/forelese om Kina. Da er vi er bedre forberedt på et spennende og innholdsrikt opphold. Vi reiser med gruppevisum og må dessuten forsikre oss om at alle papirer er i orden, sier Toskedal. Avreise til Kina skjer fra Oslo 27. juli kl. 19.

 

Plass til 20 deltakere

 

Det er plass til cirka 20 deltakere, så muligens er det ikke lurt å drøye helt inntil årsskiftet med å melde seg på.

 

Toskedal lover at papirer med flere opplysninger, krav om bindende påmelding og depositum blir utsendt straks du har meldt din interesse. Prisen for turen blir 13 400 kroner. Detaljer om alt som da er inkludert får du fra Toskedal ved henvendelse per e-post til toskedal@hotmail.com.

 

Hver deltaker må på egen hånd melde seg på ISME-konferansen og klarere eventuell medlems- og deltakerstatus.

Les flere nyheter!