”Musikalsk” humor fra Svendsen

img_172.jpg
BOKAKTUELL: Johan Svendsen.
30.11.2009 Egil Hofsli (tekst) Arne Nordtømme (foto)
Del på:

”Musikalsk” humor fra Svendsen

TRONDHEIM: Norsk kulturskoleråds tidligere informasjonsmedarbeider; Johan Svendsen, er i disse dager på markedet med ny humorbok.

 

Johan Svendsen (bildet) fikk stor medieoppmerksomhet da han - som selv er blind - i 2008 laget ”blind humor”- boka ”Hvem faen slo av lyset?”, med muntre historier hvor sykdommene blidhet og svaksynthet var stikkord. Denne gang er det musikkrelaterte vitser og historie mellom permene på boka han er redaktør for, og tittelen er ”Hvem har rappet G-strengen min?”.

 

Johan Svendsen (60), som sluttet i Norsk kulturskoleråd da han ble blind for noen år tilbake, har alltid hatt musikk som stor interesse og lidenskap. Både som utøver og lytter, og gjennom sitt mangeårige arbeid som kulturjournalist og senere som informasjonsmann i kulturskolerådet. Derfor var veien til musikermiljøet naturlig når ny humorbok skulle lages.

 

I boka forteller en rekke kjendisartister og erfarne musikere sine morsomste historier eller sin beste musikervits. Vi merker oss at også direktør Oddvin Vatlestad i Norsk kulturskoleråd er blant bidragsyterne denne gangen.

 

Med seg i utarbeidelsen av "Hvem har rappet G-strengen min?" har redaktøren hatt fotograf Arne Nordtømme og tegneren Sture Lian Olsen.

 

Boka er på markedet, og kan bestilles på utgiver Orklapostens nettsted: www.orklaposten.no.

 

Les flere nyheter!