Tid for påmelding til EUMF 2012

img_92.jpg
img_92.jpg
23.02.2011 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Tid for påmelding til EUMF 2012BOLOGNA: 17. - 19. mai 2012 arrangeres Europeisk ungdomsmusikkfestival 2012 i Italia. 80 norske kulturskoleelever kan få oppleve dette.

 

Første skritt er isåfall at du som er ensemblets kontaktperson leverer en preregistrering til Norsk kulturskoleråd.

 

Etter utfylling skal skjemaet sendes til post@kulturskoleradet.no innen 15. april 2011.

 

Tidenes ellevte Europeiske ungdomsfestival arrangeres i regionen Emilia-Romagna nordøst i Italia. I regionen fins byer som Bologna, Parma, Ravenna, Mòdena og Rimini. Trolig vil festivalen samle cirka 5.000 ungdommer i alderen 12-25 år fra 26 europeiske land.

 

Preregistreringen er det altså Norsk kulturskoleråd som håndterer, på vegne av Europeisk Musikkskoleunion (EMU).Kulturskolerådet vil så oversende lista over de ensemblene som kulturskolerådet "velger" å gi prioritet. I praksis vil dette være de ensemblene som første melder sin interesse. Men skjønn kan bli nødvendig å ta i bruk i noen spesielle situasjoner.

 

Den endelige påmeldingen finner sted i perioden 1. juni til 30. oktober 2011. Og i november 2011 vil det så bli sendt ut beskjed til alle som har fått deltakerplass om bindende påmelding med krav om innbetaling av deltakeravgift. Denne avgiften er på 95 euro per person, og inkluderer overnatting og mat de tre dagene festivalen varer.

 

Verdt å merke seg: Hvert ensemble må ha med minst én voksen leder for hver tiende musiker. Maksimalt kan fem (voksne) personer bli registrert som ledere knyttet til samme ensemble. Andre personer som vil følge med ensemblet må selv ordne med overnatting og bespisning.

 

Prefestival også

 

I tillegg til selve festivalen, arrangeres det også en såkalt prefestival i regionen, som ditt ensemble kan delta på om dere har lyst og mulighet. Interesse for dette, samt behov for teknisk utstyr og lån/leie av instrument er punkt du skal krysse av for i preregistreringsskjemaet.

 

Du kan lese mer om festivalen - på engelsk - på dens hjemmeside www.allegromosso.it.

Les flere nyheter!