Fagdagtilbud: Muligheter i tiden

img_591.jpg
FOREDRAGSHOLDER: Rikskonsertenes direktør, Turid Birkeland, holder foredrag i Drammen 16. august. (Foto: Rikskonsertene)
26.06.2013 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Fagdagtilbud: Muligheter i tiden

DRAMMEN: Turid Birkeland, Widar Aspelid og svenske Arne Berggren er foredragsholder når to regionavdelinger i Norsk kulturskoleråd arrangerer fagdagen "Muligheter i tiden" i Drammen 16. august i år.

 

Det er Norsk kulturskoleråd BTV og Norsk kulturskoleråd region øst som arrangerer, og de ønsker å gi både inspirasjon og motivasjon for et nytt skoleår til kulturskolelærere og -ledere samt alle som jobber med kultur for barn og unge.

 

"Hør om kunsten om å ta barn og unges kulturelle fremtid på alvor, opplev en fargerik reise innen flerfaglig produksjon, bli inspirert av hvordan vi kan ta vare på barns kreativitet!" skriver arrangøren i sin forhåndsomtale av arrangementet.

 

Det hele skjer i Drammen, ved Union Scene, 16. august kl. 10-15. Og foredragsholderne er altså Turid Birkeland, direktør Rikskonsertene; Widar Aspeli, forfatter og produsent; Arne Berggren, regissør og leder Kulturverket i Umeå

 

Påmeldingsfrist: 1. juli 2013

 

Påmelding gjør du her

 

Omtale av foredragsholderne

 

 

Les flere nyheter!