Maj Britt Andersen på Kykeliky 2014

img_705.JPG
SENTRAL ROLLE: Maj Britt Andersen (t.v.) forteller om sitt kulturelle liv, i samtale med Ragnhild Bøhle fra Rikskonsertene.
08.04.2014 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Maj Britt Andersen på Kykeliky 2014

TROMSØ: Konferansen Kykeliky 2014 i Tromsø. Maj Britt Andersen er sentral på konferansens første dag.

 

Se fotoreportasje fra Kykeliky 2014

 

Først fortalte hun om sitt virke som kulturformidler gjennom 30 år i samtale med Ragnhild Bøhle. Senere i kveld skal samme Andersen underholde med prøysensk repertoar, sammen med Daniela Reyes Holmsen på trekkspill og Geir Holmsen på flygel.

 

Men før Maj Britt Andersen var i ilden, gjorde Kaklekoret sin debut - se film her

 

Fotoreportasje fra Kykeliky publiseres når neste utgave av nyhetsbrevet Kulturtrøkk distribueres per e-post torsdag denne uka, 10. april. Er du ikke abonnent på nyhetsbrevet, kan du bli det (gratis så klart) ved å fylle inn navn og e-postadresse på framsida av nettstedet kulturskoleradet.no.

 

Kykeliky er for deg som jobber med kunst og kultur for og med barn i alderen null til åtte år. Målgruppa for konferansen er ansatte i kulturskoler, barnehager, høgskoler, universitet samt andre som arbeider med kulturadministrasjon.

 

Konferansen arrangeres av Norsk kulturskoleråd, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Rikskonsertene arrangerer, i samarbeid med Universitetet i Tromsø og Kultur i Troms.

 

Kaklekoret avsluttet Kykeliky 2014 med "BlimE-sangen" - se film her

 

 

 

 

 

 

 

 

Les flere nyheter!