Statssekretær åpner Nasjonalt fagseminar 2014

img_715.jpg
ÅPNER NASJONALT FAGSEMINAR: Statssekretær Birgitte Jordahl i Kunnskapsdepartementet. (Foto: privat)
30.04.2014 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Statssekretær åpner Nasjonalt fagseminar 2014

TRONDHEIM: Statssekretær Birgitte Jordahl i Kunnskapsdepartementet åpner Nasjonalt fagseminar 2014 i Trondheim 25. juni. Senere entrer Ole Robert Reitan, Eirik Newth og Mark Edwards podiet. Skal du oppleve dette må du melde deg på innen 10. mai.

 

Fagseminaret, som arrangeres for første gang, strekker seg over tre dager og er en del av festivalen UNG 2014, retter seg mot kulturbyråkrater, skoleledere, kulturpolitikere, kulturskoleansatte, ungdomsarbeidere, dirigenter og tillitsvalgte i offentlig og frivillig kulturliv.

 

Påmeldingsfristen er 15. mai. Påmelding gjør du her

 

Se programmet for Nasjonalt fagseminar 2014

 

Nasjonalt fagseminar arrangeres 25. – 27. juni, i Trondheim, på hotellene Radisson Blu Royal Garden Hotell og Clarion Hotel & Congress Trondheim. Arrangører er Norsk kulturskoleråd, UKM Norge, Den kulturelle skolesekken, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Norges Musikkorps Forbund.

 

Mange høydepunkt

 

Store navn og mange kloke hoder preger programmet for Nasjonalt fagseminar i Trondheim 25.-27. juni i år. Eirik Newth, Ole Robert Reitan, Karen Espelund, Mark Edwards, Ole Hamre, Vera Micaelsen og Vidar Riseth skal alle holde innlegg og foredrag.

 

En som har et mindre kjent navn, men som arrangøren tror har noe spesielt å fare med som mange bør unne seg å oppleve, er Alf Bugge Gjerstad fra Bergen og Bergen kulturskole. Han skal presentere prosjektet ”Vår Gate”, en tverrfaglig suksesshistorie.

 

”Vår Gate” er et prosjekt som bør interessere alle som er interessert i tverrfaglig arbeid for eksempel i kulturskolen og som ønsker at sin kulturskole eller sitt fagområde definerer seg som en aktiv samfunnsaktør som står for sosial bærekraft.

 

Mer om hele UNG 2014

Les flere nyheter!