Pedagogdagene 2014

img_708.jpg
img_708.jpg
23.04.2014 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Pedagogdagene 2014

OSLO: Pedagodagene arrangeres for tredje gang i år, denne gangen på to arenaer - dette for å heve kvaliteten på arrangementet. Pedagogdagene 2014 finner sted 14. og 15. august, og programmet er nå klart.

 

Programmet for Pedagogdagene 2014

 

Omtale av innhold torsdag 14. august   

 

Omtale av innhold fredag 15. august

 

 

Påmeldingsfrist: 10. juni 2014               Til påmelding

 

Norges musikkhøgskole på Majorstua i Oslo vil også i år være hovedarenaen for Pedagogdagene. Men i tillegg vil det på dag to bli benyttet lokaler ved Kunsthøgskolen i Oslo, til kurstilbud innen dans og teater. Begge høgskolene er også med på arrangørsida, sammen med Norsk kulturskoleråd.

 

Pedagogdagene er et møtested for alle som arbeider pedagogisk innen estetiske fag i kulturskolen, grunnskolen, den videregående skolen og på høgskole- og universitetsnivå.

 

"Elevene som ressurs" er hovedtema for Pedagogdagene 2014. Som tidligere blir det fokus på opplevelse, opplæring, formidling og nettverksarbeid.

 

Pedagogdagene er stadig i utvikling, for å finne den form som best passer deltakerne. Nytt av året er det at dag én blir en dag med utelukkende plenumstilbud. Etter registrering og kunstnerisk innslag blir det velkomsttale ved Peter Tornquist, rektor ved Norges musikkhøgskole. Deretter kommer fire plenumsforedrag:

 

  • "Er det håp for kunstfagene i en Pisa-tid?" v/ Svein Sjøberg

  • "Eleven i sentrum - Å motivere og tilrettelegge til beste for elevens utvikling" v/ Brit Ågot Brøske Danielsen

  • "Reggio Emilias pedagogiska filosofi" v/ Gunilla Öhman

  • "Læringsutbytte i kulturskolen - forventning eller fyord?" v/ Wenche Waagen

 

Første dag rundes av med en konsert med vokalsekstetten PUST.

 

17 ulike kurs

 

Dag to blir det så hele 17 ulike kurs å velge blant, og om du da ikke velger ett av tre langkurs (som går over to økter og varer i fem timer) kan du få med deg to ulike kurs denne dagen.

 

Her fins kurs under vignettene musikk, teater, visuell kunst, dans, formidling og Kulturskolebanken. Merk at tilbudene innen dans og teater arrangeres ved Kunsthøgskolen i Oslos lokaler i Fossveien 24, ved Akerselva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les flere nyheter!