KRUt reunion i Drammen i april

img_689.png
img_689.png
21.02.2014 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

KRUt reunion i Drammen i april

DRAMMEN: KRUt som prosjekt gikk over målstreken i fjor, men prosjektet lever videre på flere vis. Nå også som KRUt reunion. Det skjer i Drammen, på Union Scene, 23.-24. april.

 

Denne reunion-samlingen retter seg mot alle ansatte i kulturskoler, tidligere deltakere i prosjektet og andre kulturarbeidere som holder på med kulturutvikling i et internasjonalt perspektiv.

 

KRUt-prosjektet har vært et prosjekt som Sveriges Musik- och Kulturskoleråd, Dansk Musikskolesammenslutning og Norsk kulturskoleråd samarbeidet om.

 

KRUt var ment for norske, svenske og danske kulturskoler, med fokus på felles kulturskoleutvikling innen Kulturelt mangfold, Reell inkludering og Unge talenter. Arbeidsformen har skapt grenseløse utviklingsprosjekt lokalt og spennende forestillingsprosesser.

 

Prosjektets suksessfaktorer

 

Samlingen vil fordype seg i prosjektets suksessfaktorer, fortelle om veien videre og være en arena for nyskapende muligheter i og utenfor kulturskolen, og gjerne kulturskolen i samspill med andre.

 

Du og din kulturskole er herved invitert til å oppleve vårt digitale showroom fra prosjektet, bidra i kafédialog om veien videre samt få mulighet for å treffe nye prosjektpartnere gjennom speeddating.

 

Hans Renman fra Sverige holder et inspirasjonsforedrag om kulturskolens muligheter inn i fremtiden.

 

Mer informasjon om KRUt reunion her

 

Påmelding gjør du her

 

 

 

 

Les flere nyheter!