Talentprogram med søknadsfrist 1. mars

img_690.jpg
img_690.jpg
25.02.2014 Egil Hofsli (tekst) Sverre Chr. Jarild (foto)
Del på:

Talentprogram med søknadsfrist 1. mars

OSLO: Barratt Due Unge Talenter er et nasjonalt talentprogram innen klassisk musikk som har ledet mange utøvere til internasjonale karrierer. 1. mars er fristen for å søke opptak til neste skoleår.

 

Unge Talenter gir et omfattende utøvende tilbud og er spesielt tilrettelagt med tanke på senere utøvende studier.

 

Barratt Due Unge Talenter er åpent for søkere fra hele Norge og utlandet og retter seg mot elever mellom 13 og 19 år. Yngre elever kan også søke. Tilbudet gis på Barratt Due musikkinstitutt i Oslo og i Bergen (i samarbeid med Bergen kulturskole og Griegakademiet).

 

Spesialtilpasses

 

Barratt Due Unge Talenter har som mål å skape et tilbud som gir deg mulighet til å ta et realistisk valg om å bli musiker. Derfor tilbyr de spesialtilpassete program til hver enkelt elev. Tilbudet kan mottas ukentlig eller i ti-tolv avsatte «tuttihelger», og tilrettelegges for elever langveisfra i kombinasjon med regionale og lokale kulturskole- og talentprogrammer.

 

Unge Talenter inneholder blant annet inntil 30 timer undervisning på hovedinstrument, samspill i ensembler og kammergrupper, konserter, teoriundervisning, akkompagnement, interpretasjoner m.m.

 

Barratt Due Unge Talenter har også en egen videregående linje i samarbeid med Akademiet.

 

Hovedmålgruppe: Fløyte, obo, klarinett, fagott, horn, trompet, trombone, tuba, sang, klaver, fiolin, bratsj, cello og kontrabass. Tilbudet er også åpent for søkere på andre instrumenter.

 

Søknadsfrist: 1 . mars 2014.

 

Prøvespill: 2-4. mai 2014

 

Les mer om tilbudet Unge Talenter på barrattdue.no

 

 

Les flere nyheter!