Avtale med trøndersk UH-sektor

img_870.png
PÅ LAG: Sammen for kulturskolens beste - Norsk kulturskoleråd og en samla trøndersk UH-sektor.
04.06.2015 Egil Hofsli (tekst og logokollasj)
Del på:

Avtale med trøndersk UH-sektor

TRONDHEIM: Norsk kulturskoleråd og en samlet trøndersk UH-sektor har inngått en samarbeidsavtale. Intensjon: Å styrke og utvikle samarbeidet mellom kunstfag- og pedagogikkmiljø og de relevante utdanningene i UH-sektoren til beste for utviklingen av kulturskolen.

 

Her finner du samarbeidsavtalen

 

– Norsk kulturskoleråd er svært tilfreds med positiviteten NTNU, Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Sør-Trøndelag har hatt til både til prosess og beslutning, sier direktør Morten Christiansen i Norsk kulturskoleråd.

 

– Avtalen ar signert av de respektive institusjoners rektorer. Disse har dermed åpnet sine institusjoner for Norsk kulturskoleråd. Dette er en tillit vi skal forvalte godt og med omhu, sier Christiansen videre.

 

Samarbeidsavtalen fokuserer fire sentrale samarbeidsområder:

 

  • Politisk og strategisk arbeid
  • Forskning og formidling
  • Utdanning
  • Praksisfelt

 

– Det er innenfor disse områdene vi vil begynne den spennende jobben med å operasjonalisere avtalen, sier Christiansen og avslutter:

 

– Norsk kulturskoleråd er fornøyd med de mulighetene denne avtalen gir. Dette er en milepæl i arbeidet med utviklingen av kulturskolene i Norge, og nå har UH-sektoren i Midt-Norge satt seg selv i førersetet.

 

Etablerer samarbeidsråd

 

Det etableres nå et samarbeidsråd med én representant for hver institusjon og kulturskolerådet. Samarbeidsrådet skal ha tre møter årlig. Hver høst arrangeres et større møte med bred representasjon fra hver av partene.

 

Her finner du samarbeidsavtalen

 

 

 

Les flere nyheter!