Produsentnettverkskonferanse i januar 2016

img_873.JPG
UTSTILLINGSPRODUKSJON: Neste produsentnettverk vil sette blant annet ha fokus på visuelle kunstfag, slik at dette fagområdet også får plass i produsentnettverket, på lik linje med de sceniske fagene.
16.06.2015 Egil Hofsli (tekst) Siri Singsaas (foto)
Del på:

Produsentnettverkskonferanse i januar 2016

TRONDHEIM: Norsk kulturskoleråd og Nordea ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og framføring. Derfor inviterer kulturskolerådet også kommende skoleår til konferanse og videreutvikling av Nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte.

 

Konferansen arrangeres - i samarbeid med Nasjonalmuseet - i Oslo, 14.-15. januar i 2016.

 

Flyer om konferansen finner du her

 

Programslipp og påmeldingsstart: 10. oktober 2015.

 

Påmeldingsfrist: 13. november 2015.

 

Har du ansvar for utstillinger, konserter eller forestillinger i en kulturskole? Jobber du med kulturproduksjoner med barn og unge? Underviser du ved en kulturskole og forbereder unge til å framføre og formidle et kulturuttrykk? Da vil du møte likesinnete, få høre andres gode erfaringer og få inspirasjon og påfyll i Oslo.

 

Målgruppa for konferansen og nettverket er prosjektledere og andre i Nordeaprosjektet KUL-TUR, produksjonsledere fra kulturskolerådets utviklingsprosjekt, prosjekt- og produksjonsansvarlige i kulturskolen samt andre som ønsker å jobbe i feltet.

 

Produsentnettverkskonferansen i januar 2016 akter å sette et ekstra fokus på visuelle kunstfag, slik at dette fagområdet også får plass i produsentnettverket, på lik linje med de sceniske fagene.

 

Mer informasjon om konferansen kommer på kulturskoleradet.no og i nyhetsbrevet Kulturtrøkk i løpet av september 2015.

 

 

Les flere nyheter!