EMUSIK 2016 i Baskerland

img_874.jpg
img_874.jpg
17.06.2015 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

EMUSIK 2016 i Baskerland

SAN SEBASTIAN: Europeisk ungdomsmusikkfestival 2016, alias EMUSIK 2016, arrangeres i San Sebastian 5.-8. mai 2016. Nå kan norske kulturskoleensembler melde seg på via Norsk kulturskoleråd.

 

Den norske runden av påmeldinga foregår på kulturskoleradet.no her.

Merk: Påmelding skal være mulig i løpet av torsdag 18. juni.

 

Påmeldingsfrist: 20. september 2015

[Merk: dette gjelder den innledende, norske påmeldingsrunden] 

 

EMUSIK 2016 blir den 16. festivalen arrangert av Europeisk musikkskoleunion (EMU), og tradisjonelt sett bruker mange norske kulturskoleelever å delta og få med seg en spennende opplevelse både musikalsk og sosialt.

 

Norsk kulturskoelråd er medlem i EMU og bistår arrangøren i første runde av påmeldinga. Nå først er det viktig at at alle norske kulturskoleensembler som vil delta, melder sin interesse for å delta på kulturskolerådets påmeldingsside.

 

Vi gjør oppmerksom på at det i forkant av EMUSIK 2016 arrangeres en så kalt prefestival, 3.-5. mai, som det også er mulig å delta på.

 

Norske kvote ikke klar

 

Vi gjør oppmerksom på at antall norske deltakerplasser på festivalen ennå ikke er klarlagt. Men Norsk kulturskoleråd vil så godt råd er prioritere de som er tidligst ute med å melde sin interesse. Først når det er et fåtall deltakerplasser igjen, kan det være at et større ensemble må vike for et eller flere mindre ensemble.

 

Etter at den norske påmeldingsrunden er gjennomført og det er klart hvem som er klare for deltakelse i Spania, må disse ensemblene selv melde seg på gjennom den lokale arrangørens nettsted. Dette vil foregå i to runder, første frist er 30. september, andre frist er 30. november.

 

Alle som melder seg på innen 20. september 2015 vil få informasjon om videre prosess fra Norsk kulturskoleråd.

 

 

 

 

Les flere nyheter!